2009-02-16

Nu har Kent spenderat några dagar i Svealand och visst har väl det varit trevligt men gissa om hon saknat sina kombos? I sin saknad har hon funit sin inspiration till att skriva två dikter, en till varje pojk i lyan, med rim och förklaring till varför de är så viktiga för henne! Dikterna lämnas på pojkarnas kudde samt publiceras på bloggen förstås! 2p.

2009-02-04

Nog har Kurt insett att Bollnäs ALDRIG är för litet för att lära känna nya människor! Och är det inte konstigt att man bor så många människor under samma tak utan att knappt se varandra? "Nej banne mig, här ska det bli ändring!"skriker Kurt. Hon rycker åt sig två festblåsor och springer ut i trappuppgången där hon ringer på hos valfri granne. "Shit hjälp mig! Min pojkvän fyller år i helgen och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Vad tycker du?!" Glömde jag säga att Kurt ska kräva en motivation av grannen också till varför just den klänningen passar så bra till kärestans födsledag? 2 poäng! Mission failed! Jajamensan! Kalla mig fegis! Kurt - Kent: 3-2

Skvaller

Tillhör du en av dom som undrar varför Kent inte utförde det där lätta uppdraget? Det där när hon skulle gå baklänges du vet? Jo, du förstår... Och jag citerar: " Men jag vet inte hur jag ska få plats med fötterna i skorna om jag ska ha dom bak och fram..." Slutcitat. Nån mer än jag som tycker att det är dags för Pluttan att komma hem från det galna landet i väst? Det går utför...


2009-02-01

Nä nu... Skärpning! Skriker Kurt... Dags för uppdrag! Måndagen till ära går Kent till jobbet med byxorna ut och in... Vad gör man inte för att dölja kaffefläcken från morgonens frukost?

2p.

Mission completed!KURT - KENT : 3 - 22009-01-20

Ja att norrmännen inte har alla indianer i kanoten det visste vi ju redan... Men Jessicka dömer minsann ingen utan att ha gått en dag i deras skor. Att skorna går baklänges det kunde ju ingen ana... heeela dagen!

2p!

MEN! Om Kent piper som en lastbil då och då så är Kurt beredd att kasta in ett bonuspoäng!

RSS 2.0